HAKKIMIZDA

Devecioğlu Metal Plastik Ev Gereçleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1990 yılında Organize Sanayi Bölgesinde ütü masası ve çamaşır kurutma askısı imalatına başlamış olup, 2012 yılında da 20.000 m2 açık, 17.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuş olan yeni fabrikasında faaliyetine devam etmektedir. 2014 yılında ise artan yurtiçi talebini karşılamanın yanı sıra ihracata yönelik büyüme stratejisini benimseyen DEVECİOĞLU 6.000 m2 açık alan 4.000 m2 kapalı alan fabrikasınıda devreye alarak merdiven üretimine başlamıştır.Ürün ya da üretim kalitesinden ödün vermeden, en gelişmiş teknoloji ve kaynaklarını etkin kullanarak ürünlerini ve markasını Türkiye pazarında önemli bir konuma getiren DEVECİOĞLU, müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla vizyonunu daima geniş tutmaktadır.

Sektördeki liderliği korumak ve tüketicilerimizin nezdindeki hak- lı değerimizi sürdürmek adına markamıza sürekli yatırım yapıyor ve gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde bize duyulan güven duygusunu daha yükseklere taşımak amacıyla hareket ediyoruz.

Ülke ekonomisindeki giderek artan rekabet ortamı, şirketler için güçlü markalar yaratma gerekliliğini her zamankinden daha önemli kılıyor. Devecioğlu ütü masası ve çamaşır kurutma askısı ürünleriyle yalnız iç tüketim olarak değil; dünyanın belli başlı ülkelerine ihraç edilen bir ürün grubu olarak tüketicinin tercih ettiği marka olma yolunda hızla ilerliyor. Devecioğlu’na duyulan güven sadece Türkiye sınırları içerisinde kal- mamış Ortadoğu, Asya, Avrupa vb. gibi pek çok ülkeye taşmıştır.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Uzun vadede müşterinin tatmin olmasını, başarmayı, kendi personeli ve toplum için avantajlar elde etmeyi amaçlayan, kalite üzerine yoğunlaşmış ve tüm personelin katılımına dayanan bir kalite politikası anlayışı benimsemekteyiz.

Biçimsel şemalara, toplantılara, sloganlara dayanan geleneksel kalite anlayışı yerine bir yaşam tarzı, bir çalışma biçimi olarak kalite yönetim anlayışını kabul etmekteyiz. Kaliteyi dünya pazarında rekabet edebilme ve başarılı olabilmede temel koşul olarak benimsiyorve kontrol kavramından kalite kontrole ve bunun tüm organizasyona yansıması olarak kalite yönetimi kavramına ulaşmayı hedefliyoruz.

İLETİŞİM

Misyonumuz

Misyonumuz; sürekli geliştirilen ve rakip mamullerden farklılaştırılan tüketicilerin ihtiyaç duyduğu üstün kaliteli ütü masası ve çamaşır kurutma askısı üretmektir. Aynı zamanda değişen müşteri ve piyasa ihtiyaçlarına odaklanarak tüketicilere uygun fiyatlarla kolayca ulaşabilecekleri, sınıfının en iyisi hizmeti sağlayıp müşterilerimizle güçlü ortaklıklar kurmayı hedeflemekteyiz.

Vizyonumuz

Ürettiğimiz kaliteli ürünler ile yurtiçi ve yurtdışı piyasalardaki üstünlüklerimizi sürekli kılmak, gerek satıcılar ve tüketiciler gerekse de tedarikçileri ile tüm ilişkilerinde dürüstlüğü ilke edinip, geçmişteki başarılı çalışmalarını geleceğe taşımadaki kararlılığı ile verimlilik ve performansını sürekli geliştirerek hedefine ilerlemek.

BİZE ULAŞIN